8 жовтня 2012 р.

Святкують всі і ми святкуємо!

Всім відомо, що 30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. 
З нагоди свята, в усіх бібліотеках, без винятку, проходили акції, флешмоби, зустрічі з письменниками, юні читачі ставали чарівниками та змінювали свої бібліотеки на кращі, дехто «катався» на «Книжковому експресі». Тож, ми ніяк не могли залишити своїх читачів без свята та пригод. 
Цікаві заходи проходили в бібліотеці напротязі тижня: екскурсії, презентації книг, виставки, вікторини. Завершував святкування – день сімейного читання «Книгу в сім’ю – сім’ю в бібліотеку». В рамках цього дня для маленьких читачів відбулася зустріч з дитячою поетесою нашого краю Мартою Чопик, яка презентувала свою нову книжечку «Кажуть, що посеред нас…». Після цього діти переглянули свої улюблені мультфільми. 
А ось їх батьків працівники бібліотеки порадували цікавою виставкою «Жіночі примхи» та дефіле моделей-бібліотекарів. 






















Вони демонстрували в’язані гачком пончо, капелюшки, хустки, сумочки та рукавички, виготовлені Мартою Чопик, яка активно коментувала кожен виріб. 

На завершення цього святкового дня працівники  бібліотеки отримали поздоровлення від гостей, подяки за сумлінну працю від обласної ради та багато квітів. 

Ми привітали колег своїм літературним букетом. 

Здається, свято в бібліотеці вдалося, всі були задоволені – маленькі читачі та їх батьки, учні та студенти, які в той день відвідали бібліотеку, а ще, звичайно ж, наші колеги, з якими ми працюємо пліч-о-пліч вже багато років. 


15 коментарів:

  1. Библиотекари - такие модели-красоточки, а ваша Марта Чопик и поэт, и рукодельница, и организатор-вдохновитель. Да здравствует библиотечное дефиле!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Большое спасибо за такие громкие слова. Мы и сами стараемся быть активными и людей таких же ищем да к себе в библиотеку приглашаем. Одним словом, стараемся.

      Видалити
  2. Шикарнейший букет у вас получился!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Танечка, нам очень приятно. Жалко только, у цветочков мало лепестков, мы читаем много интересного.

      Видалити
  3. Які ж гарні ваші моделі! Марта Чопик має золоті руки, які красиві капелюшки, хустини. Вироби сплетені з душею, тепло своїх рук пані Марта вклала в них. Гадаю, в цих хустках буде дуже тепленько.
    Ви молодці, дефіле дуже гарне!
    Ідея з літературним букетом дуже цікава, треба її собі позичити.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це точно, пані Марта має золоті руки, бачили б ви, Ларисо, витинанки майстрині. З часом ми плануємо розмістити матеріал про роботи Марти Чопик в нашій "Творчій галереї".
      Приємно, що Вам також сподобався наш букет. Завжди раді поділитися досвідом.

      Видалити
  4. Олю, дуже сподобалась твоя публікація, а святковий день у вашій бібліотеці був неперевершений. Я заздрю вашим користувачам. Мене також зацікавив букет. Розкажи, будь ласка, про нього детальніше.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Ангеліно, ми стараємось.
      Тепер про букет. Спочатку ми провели опитування серед працівників (роздали листочки, попросили підписати їх та скласти список своїх улюблених книжок - не менше 5). В интернеті познаходили шаблони квітів, на пелюстках вставили текст (робили в Paint - ця програмка є в стандартних), роздрукували їх, з фото працівників взяли тільки личка, наклеяли на квітку, все прикріпили до тканини. Ось якось так все і відбувалося. Успіхів!

      Видалити
  5. так-так...свято в нас було чудове....капелюшки дуже гарні, пані Марта надзвичайно талановита.....і ми всі тут такі красуні...))) Ура молодшому відділу!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я з тобою згідна, Оксано. А головне в цьому те, що це робиться накористь нашої бібліотеки та її читачів.

      Видалити
  6. Оля, пані Марта як завжди справжня пані. А ви, як моделі, неперевершені. Кличте на шось подібне

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Надіє, якщо ми будемо проводити щось подібне, то обов'язково запросимо. Ми гостям завжди раді.

      Видалити
  7. Впізнаю працівників молодшого відділу. Справжні моделі! Шкода, що не змогла бути присутньою на святі. Молодці!!!
    Мама Юрчика

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановна Мама Юрчика, дуже вдячна за оцінку роботи наших дівчат. Ви праві, вони у нас молодці, кожне заняття чи захід для читачів стараються зробити незабутнім.
      Нам шкода, що Ви не були присутні на зустрічі з Мартою Чопик та на дефіле, було цікаво, красиво, весело. Бібліотекарі-моделі були на високому професійному рівні.

      Видалити