8 січня 2015 р.

Коляд, коляд, колядниця…

Різдво Христове – світле, добре свято, яке об’єднує людей, дарує їм радість спілкування, надію на краще. Для дітей – це подарунки, колядки, піднесений настрій та очікування дива. 
Саме тому, напередодні великого свята, за доброю традицією, ми запрошуємо усіх бажаючих разом з нами поколядувати та привітати один одного з Новим роком та Різдвом Христовим. 

А ще, для наших любих читачів, нами оформлено озвучену 
книжково-ілюстративну виставку «Коляд, коляд, колядниця…»
Література представлена на ній відображає традиції святкування Різдва в різних регіонах України, поради як провести свята вдома та в школі: сценарії, рецепти страв, виготовлення цікавих саморобок та багато іншого.

2 коментарі:

  1. Новорічні святки - це особливі свята, які завжди наповнені затишку та бажання чуда. Вітаючи вас, побажаю не тільки мріяти, а й впевнено, з пошмішкою і натхненням йти до своїх мрій! Чудова виставка, молодці! P.S. особливо мені сподобалися патріотичні свічки Терези Хомин, які ніби теплим крилом оберігають вас!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталочко, дякую за вітання. Так, роботи Терези дуже гарні. Одна з цих свічок горіла Вифлеємським вогнем на моєму різдвяному столі.

      Видалити