23 січня 2015 р.

Ювілейний марафон розпочато

27 січня наша бібліотека святкуватиме 75-річчя з часу заснування. З нагоди цієї пам’ятної дати, у книгозбірні стартував марафон святкових дійств. Відвідувачі бібліотеки та її працівники вже побували на презентації альбому «Бібліотека об’єднує покоління», здійснили цікавий екскурс «Сторінками історії бібліотеки». 
 А ще взяли участь у Концерті-привітанні «З ювілеєм, бібліотеко!». Працівників книгозбірні прийшли привітати наші читачі, вихованці Центру творчості дітей та юнацтва, 
котрі підготували цікаву розважальну програму.
Свою майстерність, натхнення, приємні хвилини відпочинку всім присутнім подарували творчі колективи: фольклорний вокальний ансамбль «Перепілочка» (керівники - Гладій Наталя Вікторівна, Бригідир Олеся Ярославівна), 










ансамбль гітаристів «Срібні струни» 
(керівник - Дячина Оксана Степанівна), 
вокальні ансамблі «Родзинки» та «Квіточка»
(керівник - Стельмащук Людмила Миколаївна). 












З великим задоволенням та насолодою усі присутні слухали
пісню «Дивна квітка», яку виконувала солістка ансамблю «Перепілочка» Шрамовят Діана. 

 Час промайнув дуже швидко, 
ми навіть не замітили, як свято закінчилось. Але я точно знаю, вражень залишилося в серцях і душах присутніх багато та надовго. 
 А по завершенні концерту всі учасники 
отримали бурхливі оплески від глядачів 
та смачні дарунки 
від директора бібліотеки.

2 коментарі:

  1. Щиро вітаю весь ваш колектив з ювілеєм бібліотеки! Ви несете своїм читачам радість знань, високу культуру, любов до мистецтва. Нехай ваша праця завжди користується заслуженою повагою і знаходить гідний відгук у людських серцях!
    Міцного всім вам здоров'я, щастя, благополуччя та нових творчих здобутків у вашій благородній справі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Галина, дуже дякуємо за вітання. Приємно чути добрі слова про нашу роботу. Ми і надалі будемо виконувати її на відмінно.

      Видалити