13 лютого 2013 р.

Диво, що повертає нас у минуле


З давніх-давен людина намагалась зобразити якимось чином кращі моменти свого життя.  Дане намагання привело до того, що на світі з’явилося таке мистецтво як фотографія. Це диво, яке дає можливість здійснити стрибок у часі – вона повертає минуле. Фотографію сміливо можна поставити поряд з такими видами мистецтва, як музика та живопис. Відчуття композиції у фотографа – це як у музиканта слух, він або є, або його доведеться розвинути шляхом невтомної повсякденної праці. Вміння фотографувати – це в першу чергу творчість, а вже після цього копітка повсякденна робота, без якої не можливо створити справжні шедеври. Сотні людей присвятили себе створенню дива фотографії.
 Серед них – вихованці фотостудії «Ікс-позиція» Станції юних техніків під керівництвом Василя Стрижко, які неодноразово ставали переможцями Всеукраїнських, Міжнародних та Міжрегіональних фотоконкурсів. 
Найкращі їхні роботи представлені на фото-виставці «Зупинись, мить, ти прекрасна!», відкриття якої відбулося сьогодні у нашому відділі. Юні фотографи відображають красу навколишнього середовища, внутрішній світ та почуття людей. 
Поринути у прекрасне, долучитись до світу фотомистецтва мають змогу усі відвідувачі нашої бібліотеки.

4 коментарі:

  1. Відвідала Вашу виставку, гарна. На ній є багато цікавих фотографій. Молодці юні фотографи, через об'єктиви своїх фотоапаратів побачили таку красу та зупинили прекрасні миті на своїх фото. Дякую за прекрасну виставку.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталья Книголюб, звичайно, гарна у нас виставка вийшла, адже на ній фотографії переможців багатьох найпрестижніших конкурсів.

      Видалити
  2. Отримала непересічне задоволення від усіх фотографій, що на виставці. В кожній фото-роботі відчувається душа, увага і любов. Сьогодні рідко можна зустріти роботу такого рівня. Мене тішить, що ці роботи дітей виконанні бездоганно. В них побачила і техніку, і душу. Успіхів молодим фото-майстрам!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо, пані Ларисо, за добрі слова на адресу наших молодих фото-майстрів. Нам дуже приємно, що їхні роботи принесли вам естетичне задоволення.

      Видалити