24 березня 2012 р.

Зустрічаємось в бібліотеці!

Нічого не стоїть на місті. Так само й наша робота у відділі не зупиняється. У нас приємна новина - розпочав роботу клуб цікавих зустрічей «Рандеву», його перше засідання відбулося 22 березня. А першу зустріч ми присвятили Міжнародному дню театру.
І це не випадково, бо 27 березня його святкуватимуть не тільки митці сцени але й мільйони глядачів. Традиційно з нагоди цього свята проводяться театральні фестивалі, нагороджуються художні колективи, театри показують свої кращі спектаклі, актори грають свої найкращі ролі.
У театральному мистецтві актори зображують взаємини між людьми, їх почуття, емоції, змушують глядачів переживати все, що відбувається на сцені. Саме від талановитості та професійності цих людей залежить успіх театрального дійства.


До нас на творчу зустріч завітала надзвичайно цікава й багатогранна людина, актор Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру 
ім. Т. Г.Шевченка Олександр Папуша.



Присутні на зустрічі учні, вчителі, бібліотекарі мали змогу відчути атмосферу театру, дізнались багато цікавого про життя служителів Тернопільського храму Мельпомени.
 Вони отримали відповіді на свої запитання щодо творчих планів актора. 
Пан Олександр розповів про свій особистий шлях до театру, про ролі, які йому довелося зіграти. 
Окрім таланту перевтілюватись, актор чудово грає на гітарі, пише пісні та музику до вистав. 
Тож , глядачі провели приємні хвилини, насолоджуючись чарівними звуками музики.
Яскравим доповненням до заходу стала книжкова виставка, на якій була представлена література з історії українського театру, видання про життя і діяльність акторів.
В кінці зустрічі пан Олександр люб'язно погодився прийняти участь в опитуванні "Улюблена книга відомих тернополян".

1 коментар: