30 червня 2015 р.

Періодичні видання - дітям

Світ преси для дітей різнобарвний і цікавий.
Психологи радять долучати дітей до перегляду та читання періодичних видань, адже це робить процес читання динамічним, спонукає до швидкого переключення уваги від однієї теми до іншої, розвиває пізнавальну сферу дитини. З цією метою ми проводимо огляди періодичних видань для наших юних читачів. 
 Працівники нашого сектору завітали до дитячого табору, який діяв при ЗОШ №19. Для дітей молодшого шкільного віку було проведено огляд періодичних видань «Гортаємо сторінки журналів», під час якого бібліотекар детально познайомила дітей з журналами «Джміль», «Умійко», «Я - дизайнер», 
«Ескіз», «Весёлые идейки».
 Всі вони привертають дитячу увагу оригінальністю текстового викладу, яскравістю малюнків. 
В центрі уваги дітей розважально-пізнавальний журнал «Умійко», який особливо користується популярністю у дітей молодшого шкільного віку, адже його сторінки для всіх веселих, допитливих та кмітливих. Діти з великим задоволенням гортали сторінки яскравої преси з цікавими кросвордами, розмальовками та схемами - макетами для виготовлення аплікацій та паперових поробок.
Ще один огляд періодичних видань було проведено для відвідувачів бібліотеки - школярів середнього шкільного віку. 
Найпопулярнішими журналами для них у нашому секторі є «Пригоди», «Девчонки», «Жасмин», «OOPS», «Однокласник», «Ровесник» 
та багато інших. 
Цікаві рубрики, яскраві малюнки та фотографії, велика кількість різноманітних анонсів та корисних порад не залишили байдужими нікого: діти залюбки читали періодичні видання, спілкувалися з бібліотекарем. 
Вони з нетерпінням очікують нових номерів щоб знову дізнатися багато цікавого і корисного.

Немає коментарів:

Дописати коментар