14 лютого 2015 р.

І знову вікторина

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. 
Воно надихало поетів і художників, музикантів і
скульпторів на створення безсмертних шедеврів. 
Існує багато легенд, обрядів, ритуалів, заснованих
на цьому прекрасному почутті. 
Нам відома легенда з часів Римської імперії про єпископа Валентина, який був покараний за те, що всупереч імператорському наказу вінчав римських легіонерів 
із їхніми коханими.
14 лютого ми святкуємо найромантичніше свято року - День святого Валентина. У нашій країні це свято відзначають не так давно, але воно стало досить популярним і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності. 
 Вже стало доброю традицією в нашій бібліотеці напередодні цього свята проводити різноманітні заходи, які із задоволенням відвідують наші читачі.
 





Тож, 
13 лютого користувачі нашої бібліотеки мали можливість прийняти участь у вікторині 
«За солодку валентинку». 
Не знаємо чому, але в цей день в бібліотеку завітали переважно хлопці. 









Вони активно відповідали на питання, з яких казок взято історії про кохання, в якій країні вперше святкували День св. Валентина та багато інших, а за це в нагороду отримували солодку валентинку.
А згодом і дівчатка долучилися до нас, проявивши неабияку обізнаність в літературі та святкуванні дня закоханих.



4 коментарі:

  1. Дуже мені сподобались ваші солодкі валентинки! Класна ідея, молодці! А ще це так романтично...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо, Наталка Читалка. Ідейка не погана, запозичила її у молодих бібліотекарів УБА. У нас дуже гарна і креативна молодь.

      Видалити
    2. Так, дивлячись на одне із ваших фото, одному із хлопців надзвичайно цікаво, а що там всередині*) Тому й не дивно, що спочатку на захід завітали лишень одні "чоловіки". Думаю, для того, щоб отримати підказку для подарунку своїй улюбленій подружці)) Класний захід, так одразу і захотілося до вас, на день всіх закоханих!

      Видалити
    3. Дякуємо, Книгознайчик. Мироприємство пройшло дуже цікаво. Наші хлопці так завзято відповідали на запитання вікторини, дехто хотів відповідати ще на одне запитання, але ... Тож вони старалися привести свого друга, ось так й пройшла у нас вікторина майже лише для підростаючих чоловіків.

      Видалити