20 лютого 2014 р.

День книгодарування

Зовсім недавно, 14 лютого, всі ми відзначали красиве романтичне свято – День св. Валентина. А чи знаєте ви, наші любі читачі, що цього дня був ще й Міжнародний день книгодарування. У цей день книги знаходять нових господарів, діти читають і радіють, 
а дорослі… Дорослі також радіють, бо робити подарунки дуже приємно! Тож хочемо поділитися радістю та похвалитися отриманим подарунком. 
В цей святковий день наша бібліотека отримала презент від своїх колег із Житомирської обласної бібліотеки для дітей.
Ці прекрасні книги відомої української письменниці і поетеси 
Марії Григорівни Павленко ми отримали в рамках акції 
 Щиро вдячні за ці видання, адже вони поповнять фонд нашої бібліотеки і будуть корисні всім, хто цікавиться не тільки сучасною прозою але й поезією.

5 коментарів:

  1. Це дуже добре коли бібліотеки отримують нову літературу, завжди хочеться почитати щось новеньке. Рада за вас, що бодай таким чином ви отримали прекрасну поезію Марії Павленко. Це добре, коли колеги допомагають один одному. Успіхів вам!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для бібліотеки завжди свято коли надходить нова література в її фонди. Ми дуже вдячні своїм колегам із Житомирської обласної бібліотеки для дітей за такий потрібний подарунок.

      Видалити
  2. Дякую, шановна пані Ольго, що завжди читаєте та підтримуєте наші акції. Ми щиро віримо в те, що письменник буде жити доти, доки його книги будуть у фонді бібліотеки!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ще раз дякуємо за книжки, Наталочко!
      Цілком з тобою згідна, але ще додам, письменники живуть довше коли їх читають.

      Видалити
    2. Так, на мою думку, саме завдяки бібліотекам (бібліотекарям)*)))

      Видалити