12 жовтня 2013 р.

Відчуй себе художником

Під такою назвою, напередодні Дня художника, у відділі 
було проведено годину творчості.
До бібліотеки завітали учні 5-Б класу 
Української гімназії ім. І. Франка. Діти із цікавістю слухали розповідь бібліотекаря про світові шедеври живопису та їх авторів, ознайомились із творчістю художників, які 
малюють кавою, - Карен Еланд та Радислава Дзюби. 










З великим захопленням вони переглянули мультимедійну презентацію
"Мистецтво з ароматом кави".













А ще школярі спробували себе в ролі художників. 


Вони 
за допомогою кави створювали малюнки 
на осінню тематику.

6 коментарів:

  1. Який гарний та піднесений осінній настрій одразу видно на малюнках юних художників. Молодці!!! Я, як справжня "кавоманка", одразу захотіла до вас, також відчути себе кавовою художницею*)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дітям було незвично і цікаво малювати кавою. В читальному залі потім ще довго пахло цим благородним напоєм. А на слідуючий день де-які діти приходили і ділилися з нами враженнями своїх батьків від кавових малюнків. Нам було дуже приємно.

      Видалити
  2. Ваші заходи а Арт-кафе просто супер! З великим задоволенням передивляюсь вашу мультимедійну презентацію, мені дуже подобаються ці картини кавою. Вони мене так захопили, що я спробувала сама щось намалювати. Це дуже цікаво, мені сподобалось.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже приємно, Наталья Книголюб, що наш захід і презентація надихнула Вас спробувати стати художником. Тож насолоджуйтесь прекрасним та даруйте красу іншим!

      Видалити
  3. Які прекрасні роботи вийшли у дітей! Ви молодці! Напевно їм більше малювати сподобалось а ніж слухати про художників в цілому. Діти завжди люблять щось цікавеньке.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, Larisa, Ви праві, діти більше люблять щось робити, ніж слухати "суху" інформацію. Коли ми почали малювати, їхні очі засяяли. Вони дуже натхненно розмальовували свої осінні малюнки. Результат їм дуже сподобався. Один хлопчик так прямо і сказав: Ви нас зуміли зацікавити. Нам було приємно це чути.

      Видалити