14 лютого 2013 р.

Феєрія сердець

Людина не може бути без кохання, а кохання не існує без жінки. Тому свято закоханих завітало і до нашої бібліотеки, а серця з найкращими побажаннями стали для неї чудовою прикрасою.








В день Святого Валентина наші бібліотекарі забули про класиків літератури. Сьогодні інтелигентні дами приймали сердечні вітання від юних читачів та їхніх батьків.
Три заповітних слова були адресовані улюбленим відділам, бібліотекарям і, звичайно ж, книгам.








Поки батьки вибирали собі книги та журнали, малеча  дарувала один одному валентинки. 
Свято-святом, але про своїх читачів ми не забуваємо ніколи. Гарним подарунком для них стали яскраво оформлені книжкові виставки та мультимедійна презентація.

10 коментарів:

  1. Вашу святково-амурну атмосферу відчутно аж у Києві. Дійсно, створили свято для своїх користувачів. Вмієте готувати - вмієте і подати! Зі святом!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо, пані Ольго, ми старалися. Наше свято не залишило осторонь ні маленьких, ні великих. Все вийшло дуже яскраво, а головне - всі були задоволенні. Коли задоволенні читачі, бібліотекарю радість!

      Видалити
    2. Дерево "валентинок" - чудо, і нехай "валентинки" ваших читайликів примножуються щоденно. Зі святом.

      Видалити
    3. Всезнайка, щиро дякуємо за такі приємні слова побажання.

      Видалити
  2. Олечко, ти мені тільки скажи - і хто у вас такий креативний, постійно такі суперські ідеї оформлення вашого відділу?!
    Зі святом тебе, люба! Нехай у життя все буде наповнено коханням!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тетяночко, креативних у нас побільшало, дівчатка з декрету виходять. В цей раз ми оформились мінімально, це дівчатка на абонементі постаралися.
      Дякую за поздоровлення. Нехай і тебе, Тетяночко ніколи не полишає щастя й кохання.

      Видалити
  3. Оля, зі святом тебе, всіх колег і користувачів! Кохання вам!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую за себе і наших дівчат. Кохання нам треба побільше, дівчаток-холостячок багато, хотілося б їх дружньо заміж повіддавати.

      Видалити
  4. Яке у Вас все яскраве, красиве! День Валентина вийшов веселий та різнобарвний. Дуже мені сподобалась презентація. Хто Вам їх робить? Ви, я бачу часто якісь презентації робите, мені вони дуже подобаються.

    ВідповістиВидалити
  5. Наталья Книголюб, дякуємо. Ми стараємось втілювати новітні технології в роботу нашого відділу, тому так часто використовуємо мультимедійні презентації. А робити стараємось їх самі, трохи нас вчили на курсах, нові сервіси вивчаємо самотужки. Все, що у нас виходить можна побачити тут на блозі. Нам приємно, що нашим читачам подобається, ще раз дякуємо.

    ВідповістиВидалити