13 лютого 2013 р.

Квіти серед зими


На вулиці зима, холодно, а в нашому відділі справжнє літо. Скільки чудових яскравих квітів милують око та ніби закликають: "Поглянь на нас! Які ми гарні!"

 
А створили цю красу учні 11-х класів Української гімназії ім. І. Франка під керівництвом Замойської Ірини Ярославівни.
12 лютого в нашому відділі відбулося відкриття
виставки творчих робіт,
"Візерунки нашого натхнення"на якій представлені вироби
зроблені руками учнів в техніці квілінг.








Розмаїття листівок, оздоблених квітами, казкових замків, музичних скриньок - все це розкриває безмежний світ дитячих фантазій. 

Ці роботи вражають своєю майстерністю, унікальністю, творчою уявою.










Тож не чекайте літо, а поспішайте до нас - у казково-квітковий світ квілінгу та насолоджуйтесь красою нашої виставки, яка буде функціонувати до середини березня.











6 коментарів:

  1. Які гарнюньки!!!! Я б не відмовилась отримати у подарунок таку листівку)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нема нічого кращого, ніж подарунок, зроблений своїми руками. Гадаю подарована листівка, оздоблена такою красою, принесе в багато разів більше задоволення ніж куплена в магазині.

      Видалити
  2. Дуже гарна виставка, а все завдяки таким талантам дітей. Постійно старше покоління бурчить на молодь. А вони, он які творчі, талановиті, успішні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я завжди кажу, що постійно і всі поганими не можуть бути діти. Я схиляюся до думки, що старші не завжди праві. У кожного є талант, тільки менше треба таким казати що вони бездарні і нічого не варті. Так людина, а тим більше дитина, може закритися від оточення, "навіщо я вам маю показувати свої таланти". Це дуже погано, цим ми самі портимо нашу молодь, краще їй допомогти.

      Видалити
  3. Яка краса!!! Колись я пробувала сама в цій техніці щось зробити, Ви не повірити, скільки до цього треба терпіння. Знаючи це, я кажу дітям, які цю красу зробили - МОЛОДЦІ!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталья Книголюб, Ви праві, терпіння ця техніка потребує не аби яке. Але ж, яка краса тоді виходить!!!

      Видалити