27 грудня 2012 р.

Ялинка з нашого дитинства

Надворі мороз, холодно, а на душі - тепло та затишно, адже незабаром Новий рік. Це свято є улюбленим з дитинства і кожен з нас очікує якогось дива, прагне внести щось нове, незвичне, таке, що запам'ятовується.
Кажуть, що в Новорічну ніч здійснюються бажання - і ми в це віримо. Саме віра в казку повертає нас в ту безтурботну пору - в дитинство.
Мабуть, немає людини, яка б не хотіла хоча б на хвилинку потрапити туди. Та, на жаль, час повернути не можливо. Ми можемо потрапити в дитинство лише у наших спогадах. Пригадати смішні витівки, взяти в руки колись улюблену іграшку - саме це повертає нас в той щасливий та безтурботний час.
Атрибутом Нового року є новорічна ялинка. У нашому відділі вона незвичайна. Це "Ялинка з нашого дитинства". Більшість іграшок на ній - справжній антикваріат, адже зберігались вони на горищах наших бабусь та мам і у кожній причаїлася якась новорічна казка. Треба лише вміти побачити її та почути.
Тільки погляньте. Ось казковий годинник показує вже майже північ. Незабаром його стрілки зустрінуться і тоді мешканці на нашій ялинці почнуть зустрічати Новий рік.

5 коментарів:

  1. Ось знову рік Новий іде,
    Хай щастя він Вам принесе,
    Міцне здоров’я подарує,
    Хай радістю Ваш дім квітує.

    Любов’ю хай серця живуть,
    Тепло душі для Вас несуть.
    Хай мир і лад у Вашій хаті будуть,
    Хай завжди щирість Вам дарують люди.

    ВідповістиВидалити
  2. Олечко! Найщиріші вітання з Новим роком! Відділ мистецтв - талановитий, продвинутий і... справжній. Своєю роботою, ідеями та задумами ви несете до читачів справжню любов до прекрасного. Отже, натхнення вам у роботі, гарних вражень від кожного дня, позитивного мислення, злагоди у колективі, великого і щирого жіночого щастя!

    ВідповістиВидалити
  3. ))) Аж забула написати про враження: в мене всі новорічні свята асоціюються тільки з дитинством. Маю сучасну ялинку-красуню, але весь час сумую за ялинкою дитинства, за тими почуттями ті емоціями із дитинства. Обожнюю такі ретро-іграшки. Дякую тобі, Олечко, за таке поверення у минуле!

    ВідповістиВидалити
  4. Дай Боже Вам любові і тепла,
    Добра в сім'ї і затишку в оселі,
    Щоб щастя світла музика текла
    В різдвяні свята, щедрі і веселі!
    Хай здійснює бажання рік Новий,
    Хай ваша бібліотека процвітає,
    З чудовим святом, радості і мрій
    Ми щиро і сердечно Вас вітаєм!

    ВідповістиВидалити
  5. Дорогі наші читачі, колеги - бібліотекарі, друзі!
    Щиро дякую за теплі слова привітання, за ваші побажання.
    Пробачте, що так пізно відповідаю, самі розумієте - кінець року і все таке інше, але...
    Вітаю Вас та ваші колективи з 2013 роком, з Різдвом Христовим! Зичу всім усього найкращого, головне - побільше здоров'я, решта все прикладеться!

    ВідповістиВидалити