13 грудня 2012 р.

Вже рік, як ми в мережі!

Любі наші читачі, вже 1 рік, як Ви читаєте наш блог "Багатобарвний світ мистецтва". На сторінках цього проекту ми вже встигли розмістити 97 записів, на яких Ви залишили 161 коментарів. Це гарний показник того, що цей блог живе в мережі не даремно. 
За цей рік ми познайомились з цілою низкою цікавих людей, нашими колегами-бібліотекарями, колегами-блогерами, які нагородили нас відзнаками: "Чудо-блог", "Блогскар-2012", "Сердечна нагорода".
Всіх Вас не перерахувати, дорогі друзі.
Ми дуже раді, що відкрили для себе цей цікавий світ - блогосферу та займаємо в ньому свою певну комірку.
Щиро дякуємо за це нашим тренерам з Обласної бібліотеки для молоді, які поділились своїми знаннями у використанні
технологій Веб 2.0

21 коментар:

  1. Вітаю вас, дорогі колеги! РОБОТА З ПРОФЕСІЙНИМ БЛОГОМ ЗАЙМАЄ БАГАТО ЕНЕРГІХ І ЧАСУ. І ЦЕ Є БЕЗКОШТОВНА ПРАЦЯ І САМЕ ТОМУ ПОТРЕБУЄ ВІДЗНАКИ. Отож, натхнення вам і творчих доробків. І ще здоровя, ніколи не "вішати носа" і гарниих публікацій для нас - читачів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Надія, дякуємо за чудові побажання! Будемо і надалі радувати читачів цікавими публікаціями.

      Видалити
  2. Вітаю Вас, шановні колеги! Натхнення, успіхів, гарних публікацій!

    ВідповістиВидалити
  3. І я Вас щиро вітаю!!! Дуже люблю читати Ваш блог. Успіхів Вам і нових прихильників! Валентина Мельничук.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Валентина Мельничук, дякуємо за привітання, за відвідування нашого блогу. Завжди раді бачити Вас у себе! Приходьте частіше, читайте, коментуйте!

      Видалити
  4. Прийміть наші вітання від щирого серця,любі колеги!Творчості, натхнення, реалізації найсміливіших задумів.Нехай ваш блог завжди буде таким яскравим та багатобарвним)))Зі святом!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катерина, щиро дякуємо за теплі слова. Обіцяємо не зупинятись на досягнутому! Будемо рухатися далі та розфарбовувати бібліотечний світ у яскраві кольори веселки.

      Видалити
  5. Колектив "Бібліомістечка" вітає Вас із першим Днем народження :) !!! Натхнення! Творчості! Наснаги! Успішного здійснення нових задумів!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наші дорогі колеги, ми дуже вдячні вам за привітання. А ще, велике дякуємо за співпрацю, адже багато подій, які були описані на сторінках нашого блогу, не обійшлись без вашої активної участі. Тільки тісна співпраця веде до успіху!

      Видалити
  6. Любі колеги! Прийміть найщиріші вітання із такою визначною маленькою подією для дорослих задумів! Блог - це як дитина. Робить кроки у житті, а мами радіють:-) Найсуперовіші мамі Олі від душі бажаю цікавих багатобарвних ідей, великої кількості читачів, позитивних коментів, швидкого Інтернета, багато додатково часу на добу (аби мати можливість більше приділяти увагу блогу). Але, головне, аби мама Оля була здоровою і щасливою. Саме це впливає на душевний стан і на настрій у блозі. Олечко, вічної весни твоїй душі! Нехай життя вирує різнобарв'ям!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тетяночко, дуже дякуємо за такі теплі слова привітання. Дуже вдале порівняння: "Блог - це як дитина". Це точно! Спочатку довго виношувалась ідея створити цей блог (скажу чесно - було трохи лячно), потім дизайн, далі - що та як будемо писати... А потім не замітили, як вже і рік минув. Один рік - це так мало і так багато одночасно. Надіюся, що і надалі наш "Багатобарвний світ мистецтва" буде розвиватися. Особисто я цю справу не збираюся залишати. Якщо ж ми дали життя цій "дитині", тепер її треба піднімати на ноги!

      Видалити
  7. І Львівська обласна бібліотека для дітей щиро вітає Вас з першим ювілейчиком! Бажаємо бути успішними, творчими і щоб на Ваших обличчях завжди були посмішки!
    Р.S.І за теплий прийом також дякуємо!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Любі колеги з міста Лева, ми були раді бачити Вас у себе в гостях! Щиро дякуємо за привітання.
      Обіцяємо не зупинятися на досягнутому. Ми будемо старатися, щоб наші читачі мали змогу отримувати на сторінках блогу цікаву для себе інформацію. Ми завжди раді поділитися з ними цікавими ідеями.

      Видалити
  8. Вітаю з Вашим першим ювілеєм! Це свято – ваш успіх, радість, натхнення, талант, розум, краса і сила. Так будьте завжди у полоні цих гармоній і відчуттів! Бажаю Вам і надалі сумлінно та відмінно служити своїй праці.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Larisa, дуже дякуємо! Будемо і надалі старатися добре виконувати свою роботу.
      Ми раді, що Ви забігаєте на наш блог. Дякуємо, що не забуваєте.

      Видалити
  9. Шановні колеги, приємно Вас привітати з вашим першим ювілейчиком. Нехай негаразди обминають Вас, нехай промінчики сонечка завжди проникають у вашу оселю та зігрівають Вас і вашу родину теплом, нехай завжди поруч з вами будуть любов, мудрість, кохання, здоров'я, бо Ви того варті.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Всезнайка, дуже дякуємо за Ваші вітання. Будемо старатися і надалі добре виконувати свою роботу.

      Видалити
  10. Принимайте МЯУ-эстафету .Подробнее в нашем посте http://izmchldbibl.blogspot.com/2012/12/blog-post_18.html

    ВідповістиВидалити
  11. Щиро вітаємо, колеги, з чудовою датою! Успіхів вам та натхнення, побільше нових друзів, прихильників блогу та однодумців, а також багато нових відкриттів на стежинці блогерства!

    ВідповістиВидалити
  12. Misto muz biblioblog, дякуємо за гарні слова, нам дуже приємно. Обіцяємо гарно вчитися всьому новому на ниві блогерства! Будемо втілювати все нове і креативне в нашій роботі! Про все це не будемо забувати писати на сторінках нашого блогу. Так що забігайте в гості! Ми гостям завжди раді!

    ВідповістиВидалити