30 травня 2012 р.

Квиток у дитинство

Поглянь навколо. Зазирни у шафу, скільки речей лежить там без руху! І яких речей! 
Невже ось так вони лежатимуть? 

Заждіть, не викидайте! З усіх речей, які вийшли з ужитку, але не зовсім зносилися, можна зробити чимало інших речей - гарних, потрібних. Варто лише трохи поміркувати 
та пофантазувати.





Знайомтесь, наші супер-фантазери - учні 6-х класів Української гімназії ім. І. Франка під керівництвом вчителя трудового навчання Замойської Ірини Ярославівни. Вони займаються прадавнім рукоділлям - пошиттям м'яких іграшок, які є найулюбленішими серед малечі.
М'які іграшки викликають особливу ніжність і прихильність. Пухнасті, милі, добрі - м'які іграшки подобаються не лише дітям, а й дорослим. А якщо вони виготовлені своїми руками - то це найкращий подарунок для близьких людей та ще й чудове заняття для душі.
28 травня у нашому відділі було відкрито виставку творчих робіт "Квиток у дитинство", де представлені найкращі вироби юних фантазерів. Своїми руками діти створили м'які іграшки, кожна з яких вирізняється своєю індивідуальністю, яскравістю та казковістю.



Дитячі роботи торкнулися найпотаємніших куточків душі, де в кожного живуть найдорожчі спогади дитинства.

17 коментарів:

  1. Какая замечательная, позитивная выставка! Так хочется подержать и потрогать всё, что увидела!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пройти мимо выставки не может никто,чтобы не потискать маленьких зверюшек. Что может быть добрее и теплее этих милашек.

      Видалити
  2. Прекрасна виставка! І взагалі - я люблю читати Ваш блог, Ольго! Валентина Мельничук.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Валентино, дуже дякую Вам за ці слова "я люблю читати Ваш блог". Як тільки я починала роботу в блозі, дуже переживала, що його не будуть читати. Я рада, що помилилась. Забігайте, читайте, коментуйте!

      Видалити
  3. Симпатичная у ввас выставка получилась
    И художник молодец, заголовок стильный, и ребята мастера на все руки. Такой чудный зверь в центре на первой фотографии. Тигр?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо! Медведь-краевед, а ты ошибся. Не тигр это вовсе, а грациозный леопард. Вот такие наши детки-фантазёры с очумелыми ручками! А сколько желающих поиграть... прийдёться мне ещё фотографии добавлять, но только с играющими этими игрушками

      Видалити
  4. Олю, тепер буде галасно від дитячих ніжок, дарма що бібліотека. Маленькі читачі люблять погратися

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Nadiya, Ви праві, бажаючі погратися цими милими іграшками вже є і серед дітей і серед дорослих. Приходьте, будемо гратися разом!

      Видалити
  5. Відповіді
    1. Дякую за Вашу увагу та оцінку. Повірте, нам дуже приємно.

      Видалити
  6. Відділ мистецтв поповнився дитячими роботами...Класно!
    Я дуже люблю жовтий колір, тому голосую за Колобка та Квіточку бажань.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, так, так, Ангеліночко, ми поповнили свої "запаси". Твій вибір дуже вдалий. Може важко повірити, але цього красеня - Колобка зробила учениця 6-го класу, а ще його називають - Свій Пацан. Так що привіт від Пацана!

      Видалити
  7. Дякую за привіт. А дівчинка молодець! Такого гарного Пацанчика зробила!

    ВідповістиВидалити
  8. о там є моя іграшка)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нам дуже приємно, що на наш блог завітав автор одної з цих прекрасних іграшок. Дякуємо за участь у виставці! Творчого натхнення та успіхів тобі!!!

      Видалити
  9. це наш клас робив)))шостий)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо всьому вашому колективу за ці чудові іграшки!!! Приходьте до нас у бібліотеку та приймайте активну участь в наших виставках, акціях та заходах. Ми завжди вам раді, дорогі наші читачі!

      Видалити