2 лютого 2012 р.

Феєрверк намистинок


Рано, вранці Бісер - роси
впали дівчині на коси...
Вийшло сонце із росинок,
із росинок - бісеринок.
Дівчина їх позбирала
і на нитку нанизала...
Як же сонячне намисто
грає бісером барвисто!


Як тільки не називають бісер - чарівний, загадковий, навіть живий. Як це, запитаєте ви, живий? Адже бісер - це всього лише скляні кульки з отворами.
Проте бісер подорожував по століттях та країнами.

Намистинки не тільки зберігають минуле, вони змінюються і розвиваються разом з людством. 
З'являються нові технології і матеріали, а маленькі кульки, зігріваючись в руках людини, як би оживають, перетворюючись на прикраси та кумедні дрібнички.

Сьогодні бісероплетіння зайняло своє законне місце серед різних видів рукоділля. А щоб стати справжнім "профі" в цій справі, потрібно докласти неабияких зусиль та бути дуже й дуже терплячими.


Читачі, які завітали сьогодні до нашої бібліотеки,стали учасниками яскравої події - відкриття виставки виробів із бісеру "Феєрверк намистинок".


 На ній представлені творчі роботи різного рівня складності наших юних майстрів.
Дехто займається цією справою давно, інші лише початківці, але кожен з них вклав у свій виріб частинку душі. Серед робіт на виставці представлені: об'ємні квіти і дерева, декоративні яйця, особливою окрасою її 
стали кольє та намисто.


Відвідувачі мали змогу не лише переглянути прикраси з бісеру, а ще приміряти деякі з них на себе. Ці чудові роботи викликали не тільки захоплення, а й бажання творити самому, адже творче натхнення і безмежна фантазія закладені в кожній людині.

2 коментарі:

  1. кілька виробів запали мені в душу, я б їх купила, якщо продасте :)

    ВідповістиВидалити
  2. Дорогие коллеги! Ваш блог теперь” Чудо-блог”! Вы стали участниками библиотечной акции . Подробнее читайте http://izmchldbibl.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити