23 лютого 2012 р.

Будемо разом граючись навчатися !

У нашу бібліотеку діти приходять не тільки по книжки, тут вони можуть погратися, розвивати свої творчі здібності, цікаво провести свій вільний час.
22 лютого у бібліотеці стартував проект «Бібліомістечко», який серед усіх бібліотек України переміг у конкурсі «Навчально – інноваційні послуги для дітей – 2011» за програмою «Бібліоміст». До нас завітало багато поважних гостей на чолі з директором програми паном Матеєм Новаком.

Урочисте відкриття розпочиналось так, як і годиться – з перерізання святкової стрічки. 



А далі були і пісні, і літературні герої,і екскурсія по Бібліо-містечку, і звичайно, теплі слова привітань.




Наше «Бібліомістечко» має певні зони, призначені для дітей віком від 1 до 3, від 3 до 6 та від 6 до 10 років. Діти разом із батьками можуть познайомитися з книгою та розвивати свою уяву через гру, а допоможуть їм наші чарівні БібліоЛеді.



На Ігровому майдані маленькі відвідувачі не тільки побавляться в рухливі та рольові ігри, вони зможуть познайомитися з дорослим світом професій.


Любителів виготовляти витинанки, ліпити з пластиліну або розмальовувати писанки БібліоЛеді радо зустрінуть у творчій майстерні «Умілі ручки» на будівельному майданчику. 
Завітавши у «Казковий двір», малюки зможуть не тільки переглянути виставу, вони прослухають голосні читання казок , переглянуть мультфільми та відеоказки, спробують свої акторські здібності у ляльковому театрі нашого Бібліомістечка. 
Позмагатися у складанні малюнка з пазлів, взяти участь в логічних, розвиваючих іграх за методикою Монтессорі запрошуємо у «Квартал розумників».
А відвідуючи «Інтернет куточок», маленькі користувачі зможуть складати флеш-карти на сенсорних моніторах, навчитися швидко друкувати на анімованій клавіатурі.
 Вони матимуть можливість приймати участь в Інтернет - вікторинах, зможуть грати у відеоігри та здійснити безліч віртуальних мандрівок.
Нашим маленьким користувачам дуже поталанило – вони мають чудову нагоду хвилини дозвілля проводити у нашому Бібліомістечку.

2 коментарі: