26 грудня 2020 р.

Знайомство з книгою

Сучасний світ пропонує нам безліч розваг: месенджери, соціальні мережі, селфі тощо. Але книга завжди актуальна, бо вона – джерело знань і збагачення – культурного і духовного.

Книгу треба не тільки любити, 
а й поважати, шанувати. ЇЇ треба вміти читати! Адже читання – це найвище мистецтво і оволодівати ним треба все життя. Читаючи, людина залишається з книгою наодинці. Йде особливий внутрішній діалог між книгою і людиною.

Любі читачі! 
Сьогодні ми знайомимо вас 
з новою книгою, і нехай між вами
зародиться справжній діалог друзів! 

Вітт, С. Як музика стала вільною [Текст] : цифрова революція та перемога піратства / С. Вітт. – 2-ге вид. – К. : Наш формат, 2018. – 360 с. 
Це книжка про унікальний історичний момент, коли звичайне життя назавжди поєдналося зі світом інтернету, а вся музика, записана на звуконосіях, раптом стала доступною та безкоштовною для всіх. Це опис життя провидців і аферистів, магнатів і технічно підкутих підлітків. Американський журналіст Стівен Вітт випускник Чиказького університету й Вищої школи журналістики Колумбійського університету в Нью-Йорку. Автор статей у журналі New Yorker. На написання книжки «Як музика стала вільною» він витратив п’ять років. В книзі він розповідає про появу формату mp3, найбільшого музичного пірата в історії, найпотужнішого керівника музичного бізнесу, революційний технологічний винахід і нелегальний веб-сайт, який учетверо перевершив обсяг музичного онлайн-магазину iTunes Music Store. Це книжка про унікальний історичний момент, коли звичайне життя назавжди поєдналося зі світом інтернету, а вся музика, записана на звуконосіях, раптом стала доступною та безкоштовною для всіх. 
 Книга рекомендована всім, хто цікавиться цифровими технологіями, музикою, культурою та історією. 
Незабутня книга за версією Washington Post (2015).

Немає коментарів:

Дописати коментар