12 лютого 2020 р.

День періодики

11 лютого, у секторі естетичного виховання, відбувся
день періодики «Гортаючи сторінки журналів».
На сторінках періодичних видань діти завжди мають змогу знайти те, чого немає в книгах. А ще журнали порадують свого читача казками та оповіданнями, загадками та іграми, цікавими ідеями і саморобками, допоможуть опанувати різні техніки рукоділля. А також вікторини, ігрові завдання з призами для дітей та подарунками для батьків, і ще багато цікавого та корисного – це все сучасний журнал.

Під час огляду періодичних видань, які надходять у сектор естетичного виховання, юні читачі, їхні батьки та працівники бібліотеки переглянули журнали «Пригоди», «Однокласник», «Джміль», «Сабрина», «Burda», «Отдохи», «Diana», «Команда підлітків» – сторінки яких наповнені цікавою пізнавальною інформацією, порадами психологів, лікарів та модельєрів, а також творами сучасних українських дитячих письменників.
Особливу увагу бібліотекар звернула на цікаві рубрики журналів за допомогою яких можна вивчати англійську, грати в ігри, розгадувати ребуси, виготовляти саморобки та розмальовувати. 
Діти із великим задоволенням гортали сторінки яскравих журналів «Умійко», «Жасмин», «Веселі саморобки», «Моє хобі», «Я - дизайнер».

Тож, читайте цікаві журнали та розвивайтесь разом із нашою бібліотекою!

Немає коментарів:

Дописати коментар