18 грудня 2019 р.

Фільм про найсильнішу людину світу

Тернопільська обласна бібліотека для дітей приєдналася до показів кіноклубного фестивалю «Українське дитяче кіно», який проводиться задля популяризації національних фільмів серед дітей та підлітків. Організований Артхаус Трафік за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Чілдрен кінофест.







Сьогодні, на перегляд пригодницького фільму «Іван Сила», до нас завітали учні шостого класу Української гімназії ім. І. Франка. Діти із захопленням слідкували за розвитком подій у кінострічці, адже в її основу покладені події з життя найсильнішої людини світу початку ХХ століття - закарпатця Івана Фірцака.
Сценарій фільму Віктор Андрієнко та Ігор Письменний написали за дитячою повістю ужгородського письменника Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу».
Наші глядачі перед початком кіносеансу були ознайомлені бібліотекарем із всіма виданнями цього твору, які є в нашій бібліотеці.
Багато хто із дітей виявив бажання взяти почитати книжку саме після перегляду фільму. Адже це гарне поєднання – книжка і фільм.

Немає коментарів:

Дописати коментар