20 березня 2018 р.

Пісочна анімація в бібліотеці

Ще декілька років тому ніхто не знав про такий вид мистецтва, як пісочна анімація — малювання піском по склу. Але незвичайні картини, створені в цій техніці, останнім часом набули великої популярності у всьому світі. Пісочна анімація допомогає розвинути розумові та творчі здібності, врівноважити емоційний стан,
відпочити та набратися позитивної енергії.
Це відносно новий напрямок в нашому місті, тому з перших днів існування, нова форма нашої роботи зацікавила багатьох користувачів книгозбірні.
Після школи діти приходять на пісочне малювання, щоб відпочити після уроків, втілити свою фантазію у своєрідний витвір мистецтва.









Вони придумують не тільки різні окремі картини, а цілі історії, втілюють свої ідеї в реальність шляхом гри світла і піску.



























Разом із дітками, ми теж спробували намалювати

свій малюнок на піску. Відчуття справді неймовірні.










Тож, запрошуємо всіх охочих поринути у фантастичний світ тіней та світла, втілювати свої творчі фантазії в нашій бібліотеці 
завдяки пісочній графіці.

2 коментарі:

  1. Відповіді
    1. Дякуємо. Справді, для наших юних читачів у нас дуже багато цікавого. В бібліотеці вже не тільки можна взяти книжку, а ще можна пограти у різноманітні настільні ігри, поспівати в караоке, створити чудові речі, малюючі 3D-ручкою, а ще багато проводиться різних майстер-класів.

      Видалити