15 жовтня 2013 р.

На гостину до бібліотеки

Двері кожної бібліотеки завжди відкриті для читачів.
Нещодавно в стінах нашої книгозбірні ми радо зустрічали дітей, учнів 5-х класів Української гімназії ім. І. Франка.
З перших хвилин перебування школярів у читальному залі бібліотеки, вони потрапили у захоплюючий світ літератури, ознайомились з періодичними виданнями, 
відвідали дивовижний світ мистецтва.
Щоб краще зорієнтуватися серед книжок, для читачів оформлено ряд книжкових виставок: "Увага! Нова книга!", "Така цікава бібліотечна планета", "І житиму, гартований вогнем, я вічно..." та багато інших. Література представлена на них, допоможе кожному знайти відповіді на будь-які запитання.








Увагу відвідувачів привернула виставка вишитих рушників
"Полотняний літопис".
На завершення екскурсії присутні виявили бажання стати користувачами нашої бібліотеки.

5 коментарів:

  1. А все ж помиляються ті, що кажуть - дитячі бібліотеки не потрібні... У Вас завжди багато школярів. Постійно слідкую за вашими новинами - досить часті екскурсії в вашій бібліотеці. Ви так багато проводите заходів для дітей, вони - цікаві, як на мою думку. Не розумію, як можна позакривати дитячі бібліотеки?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Підтримую, пані Наталю цілком і повністю!!! Адже саме бібліотека для дітей виховує дорослого читача, усе на світі починається з малого...

      Видалити
    2. Дорогі наші читачі, дуже дякуємо за такі приємні слова про нашу роботу. Ми також дотримуємось думки що все починається з малого, тому стараємось працювати на совість, робимо все, щоб читач до нас йшов, біг, летів та їхав. Ось бачите - навіть віршами забалакали.))

      Видалити
  2. Читач для бібліотеки - головне, тому екскурсії для Вас, бібліотекарі, напевно самий відповідальний захід. Гадаю від першого знайомства з Вами та книгами буде залежати чи прийдуть до Вас іще дітки чи ні. Я хочу побажати Вам як можна побільше читачів!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо за гарне побажання. Ми завжди раді нашим читачам, а якщо їх стає більше - ця радість не має меж. Ми стараємось робити все можливе, щоб діти любили книгу, любили читати. Від читача залежить існування бібліотек.

      Видалити