11 червня 2012 р.

Дитячі малюнки - шедеври мистецтва

Кожна дитина приходить у світ з Божою іскрою в душі - з талантом.
Одних нагороджено чарівним голосом та вмінням грати на музичних інструментах, інші - чудово малюють, а дехто є просто милою та доброю дитиною, що не менш важливо.
11 червня у нас розпочала свою роботу виставка малюнків вихованців профспілкової школи мистецтв "Дитинства різні кольори", яка буде функціонувати до кінця літа.
Діти дали волю фантазії і вміло зобразили персонажів - добрих та веселих.
 Малюнки юних художників, на яких зображені небачені птахи і тварини, принци і принцеси, захоплюють яскравістю кольорів, торкаються найпотаємніших куточків душі кожного, хто відвідує виставку.
Дитячі роботи зачаровують не лише малих відвідувачів, а й дорослих, адже кожен мріє хоча б на хвилинку потрапити у дитячий світ казки.

6 коментарів:

  1. Прекрасная выставка! Я очень люблю детские рисунки - в них столько позитива, сердечности, яркости, очарования.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ольга Николаевна, я полностью с Вами согласна. Каждый рисунок на выставке неповторимый по своему замыслу, настоящий шедевр.

      Видалити
  2. Така яскрава, гарна виставка!!! Дитяча творчість мене завжди захоплює.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Велике спасибі, Наталочко,від нас (працівників відділу) та юних художників. Мені також подобаються дитячі витвори мистецтва. І немає значення, чи то малюнки, чи то вироби з паперу, бісеру, ниток... головне, що це зроблено дитячими руками. Їх твори завжди такі не вимушені, чисті і наївні. Але які ж вони гарні!!!

      Видалити
  3. Впечатляет !!!Успехов юным дарованиям !!!

    ВідповістиВидалити