31 липня 2015 р.

Преса на всі інтереси!

До уваги користувачів! 
У відділ надійшли нові журнали, які будуть корисні тим, 
хто любить створювати дивовижні речі власними руками.
«Вяжем крючком» - пропонує ажурні узори для скатертин, серветок. Скориставшись цим журналом кожен бажаючий зможе виготовити власноруч цікаві іграшки та сувеніри. 
«Вяжем детям сами» - пропонує колекцію дитячого одягу для осінньо-зимового сезону, аж 23 моделі для дітей та підлітків.
«Вышиванка Лучшее» - пропонує найкращі схеми весільних рушників. 
«Бісер найкраще» - пропонує низку найкращих виробів з бісеру: різноманітні за стилем і складністю виконання кольє та комплекти, краватки, вишиті бісером спідниці та чоловічу сорочку, дерево, композиції. Для кожного виробу зазначені час виконання та складність у п’яти ступенях: для початківців, легкий, середній та для супермайстрів.
«Умійко» - щомісячний дитячий журнал для розвитку творчих здібностей дітей у школі та вдома. Це видання, за допомогою якого є можливість дізнатися безліч цікавих фактів про міський транспорт. У номері матеріали та інструкції 
для створення об’ємних машин. 
Любі читачі, журнали чекають на вас!
Насолоджуйтесь приємними хвилинами радості 
й творіть чудеса разом з нами!

2 коментарі:

  1. Нарешті Ви отримали якісь журнали по в'язанню, це добре. Я прийду подивитися, може мені щось підійде. Дякую за ознайомлення з журналами.
    До речі, було би не погано знайомити через пости з вашою літературою (я про фонд відділу). Більщість не знає які книги у вас можна взяти або з ними попрацювати в бібліотеці.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталья Книголюб, будемо раді бачити Вас у бібліотеці. З великим задоволенням познайомимо Вас з нашими новинками в літературі та періодиці.
      Так, ми вже почали отримувати періодичні видання по в'язанню дітям та гачком. З нетерпінням чекаємо Вас у бібліотеці, нам є що Вам запропонувати.

      Видалити