26 грудня 2014 р.

Вифлеємський вогонь в бібліотеці

Незабаром ми відзначатимемо Різдво Христове. А напередодні цього свята проходить міжнародна щорічна скаутська акція, котра полягає у поширенні Вифлеємського Вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа. Цим вогнем люди можуть запалити свічки вдома на Святу вечерю. Крім того, його заносять до сиротинців, лікарень, у храми, школи, державні установи міста та області, щоб всі могли відчути тепло Вифлеємської зірки. 
Сьогодні це тепло відчули і ми в нашій бібліотеці. 
До нас завітали юні пластуни щоб поділитися світлом тепла, миру та злагоди.
 
Запалюючи від Вифлеємського вогню свої свічечки, ми ніби засвітили промінчик надії, який свідчить про злагоду та мир у цей неспокійний час для нас всіх.
Тож нехай цей вогонь мандрує світом, долаючи кордони і єднаючи християн у переддень Різдва. Нехай він прийде також і у ваші оселі та обігріє всіх своїм теплом.

2 коментарі:

  1. Какая чудесная традиция! Ни разу не слышала о такой. Можно провести аналогия в целом с огоньками человеческих душ, которые, сливаясь воедино, освещают дорогу в будущее. А ещё один символ дивого огня - библиотека)
    С Рождеством! С Новым годом!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ЧУМработница, спасибо за поздравления. Пусть для вас и ваших родных Новый год станет полным счастья, радости и добра, а Рождество Христово наполнит сердца любовью, надеждой и верой в осуществление самых заветных мечтаний и желаний! Пусть в душах родных и близких Вам людей всегда горит животворящий, благодатный огонь любви и веры.

      Видалити