6 жовтня 2014 р.

Цікаві екскурсії продовжуються!

6 жовтня учні 5-го класу гімназії «Гармонія» Галицького коледжу здійснили екскурсію до нашої бібліотеки.
 
Юні відвідувачів ознайомились з правилами користування бібліотекою, її послугами та можливостями. Діти пройшли залами книгозбірні, де побачили багато книжкових виставок,
перегорнули сторінки улюблених журналів.
Вони як завжди задавали багато питань, на які ми старалися відповісти доступно та зрозуміло. 
На завершення екскурсії діти розглянули прекрасні вироби з кавових зерен та отримали багато позитивних емоцій від вив’язаних гачком літературних та мультиплікаційних героїв.

4 коментарі:

  1. У вас як завжди гамірно й багато дітей! Ви молодці!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так так, ми в цю пору завжди маємо екскурсію за екскурсією. Початок навчального року, учні стають читачами. Всім потрібна книга, адже вона джерело знань.

      Видалити
  2. Екскурсія - це дуже гарна форма роботи та реклами бібліотеки. Ви молодці. Бачу, дітям було цікаво, а головне, вони з користю провели час у вас в гостях. Гарні бібліотекарі, багато книжок, цікаві та красиві виставки - у вас є все, що потрібно в нас час для правильного розвитку дітей. Успіхів вам! Так тримати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Larisa, спасибі за гарні слова. Так, ми стараємось добре виконувати нашу роботу, шукаємо її нові та цікаві форми, але екскурсії найефективніші в рекламі книгозбірні. Діти отримують цікаву інформацію про бібліотеку та її послуги, багато хто з них зразу стають нашими читачами, дехто приходить піздніше. Гадаю, це гарний показник нашої роботи.

      Видалити