2 червня 2013 р.

Свято Дитинства або знову Акція

Дитинство – це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. І обов’язок дорослих докласти всіх зусиль, щоб наші діти були щасливі, щоб завжди лунав радісний сміх.
1 червня у всьому світі і також в Україні відзначають Міжнародний день захисту дітей, з нагоди якого працівники нашої бібліотеки організували для дітей міста свято Дитинства «Хай сонцю і квітам всміхаються діти».







Воно відбувалося на майданчиках біля бібліотеки та біля фонтану «Кульбабка», а ще на Театральному майдані міста.
Ми ж будемо розповідати про перебіг подій біля бібліотеки тому, що вели активну підготовку по проведенню свята саме на цьому майданчику. Про події на інших майданчиках Ви, наші любі читачі, зможете ознайомитись на сторінках офіційного сайту нашої бібліотеки та подивитися багато фотографій в Однокласниках і ВКонтакті.
В цей святковий день, не зважаючи на мінливість погоди, на майданчику біля бібліотеки зібралися усі бажаючі, хто хотів весело провести час. Тут на них чекали: мандрівки у світ книг та журналів, ігри та вікторини, майстер-класи, конкурси та розваги.
Оскільки ніяке свято не обходиться без повітряних кульок, ми вирішили не лише прикрасити ними бібліотеку але і провести для дітей майстер-клас «Дивосвіт повітряних кульок». Допомогти нам люб’язно погодилась пані Світлана, мама маленької відвідувачки Бібліомістечка.
На майстер-класі кожен мав змогу своїми руками створити чудернадського песика, чарівну квітку або веселого ведмедика.







Хлопці були у захваті від казкового,
непереможного меча.

Чудові малюнки учнів 3-х класів ЗОШ №19 прикрасили вікна бібліотеки. Разом з юними художниками відвідувачі здійснили «Подорож в країну Мультляндію», зустрівшись з героями улюблених мультфільмів.
Захоплення та насолоду викликали чудові та веселі малюнки вихованців профспілкової школи мистецтв з виставки «Дитинства різні кольори».
Дитяча фантазія безмежна… Тож пройти повз виставку
«Руки дітей творять дива» було просто не можливо.
Учні 10-11 класів Української гімназії ім. І. Франка під керівництвом вчителя творчості Ірини Замойської, оздобивши предмети інтер’єру природними матеріалами та крупами, створили справжні дива.
Всі діти, які прийшли до нас на свято, були дуже активними, веселими та творчими. Вони брали участь у вікторині
«Створи свою музику», в якій за правильні відповіді на запитання кожен отримував смачнючі солодощі та призи.









Надзвичайно жваво проходив конкурс малюнка на асфальті
«Малюємо бібліотеку майбутнього».
Проявивши фантазію, діти малювали кожен свою бібліотеку, саме таку, яку вони прагнуть бачити у майбутньому.








Три найкращі малюнки були відзначені нагородами.


Порозважавшись, учасники свята мали змогу переглянути книжкові виставки «Мистецтва животворне джерело» та «Мандрівка у світ новинок літератури та періодики », які підготували працівники відділів комплектування і обробки літератури та довідково-бібліографічної і інформаційної роботи.














Свято Дитинства пройшло весело та цікаво. Діти а також їхні батьки гарно провели час, багато хто виявив бажання стати нашими читачами.







Хай сонцю і квітам всміхаються діти Хай сонцю і квітам всміхаються діти

Немає коментарів:

Дописати коментар