22 липня 2012 р.

Сьогодні його життя обірвалося

В Україні багато хороших артистів, але Богдан Ступка - видатний, супер харизматичний, єдиний актор світового рівня. Щоб зрозуміти це, треба один раз побачити його на сцені театру! Ваше серце назавжди залишиться біля його ніг. Він був одним з найбільш затребуваних акторів у кіноматографі. Колоритна і потужна, ніби зовсім несучасна, його зовнішність зробила актора ідеальним артистом для історичних постановок. Але… 
Сьогодні в Києві на 71 році життя після тривалої хвороби пішов з життя Герой України, надзвичайно талановитий актор театру і кіно, лауреат Шевченківської премії, колишній міністр культури, директор Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка Богдан Сильвестрович Ступка. За словами колег це сталося сьогодні зранку о 7.45 у клініці Феофанія, де він лікувався останні чотири місяці.
життя не вічне… і ми тут всі актори 
в такі моменти відчуваєш важливість миті… 
миті людського життя 
відкладання на потім може дорого коштувати
захоплюйтесь майстрами поки вони з нами…

8 коментарів:

  1. Надзвичайно жаль такої талановитої особистосnі, хтозна чи ще серед нас така людина буде... Вічна пам'ять. Хай земля йому буде пухом.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У січні в актора виявили рак кісток, а помер від серцевого нападу (не витримало воно боротьби з цією хворобою). Великий жаль у серці кожного прихильника таланту Богдана Ступки. Актор зіграв понад 100 ролей у кіно та понад 50 на сцені.

      Видалити
  2. Третій день як прибита хожу. Взагалі в останній час дуже багато талановитих людей помирає, багато знайомих... А Ступку просто обожнювала. Так сумно...Новини сьогодні на радіо читала про його поховання, не могла стриматися, комок душив.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Такий стан смутку і жалю не тільки в тебе, Таню, гадаю у більшої половини українців. Адже наша культура втратила Людину з великої літери. Світла пам’ять про Богдана Ступку залишиться у наших серцях назавжди.

      Видалити
  3. Я вот думаю, каково близким после смерти родного человека видеть его на экранах?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Смерть близких -- всегда большое горе. Родным Богдана Ступки как и всем будет очень тяжело. Но... время лечит, и чувство глубокой скорби сменится, я думаю, на чувство большой гордости.

      Видалити
  4. Как нестерпимо, невозможно жаль, что такие люди уходят...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да, смерть этого грандиозного артиста стала невосполнимой потерей для искусства. Одно радует, после себя он оставил большое творческое наследие, а главное – династию, которая умножает его достижения. Пусть земля ему будет пухом.

      Видалити