15 січня 2013 р.

Цікаво, корисно, доступно!

Ви займаєтеся бісероплетінням або колекціонуванням моделей літаків, склеюєте мушлі або природні матеріали, але прагнете спробувати себе в чомусь новому? А може, вам подобаються вироби з паперу, тому вас цікавлять різні способи їхнього створення?
Яке б захоплення ви не вибрали, автори книг «Квілінг. Об’ємні фігурки», «Забавні саморобки в техніці «квілінг», «Квілінг. Фігурки тварин з гофрокартону», які нещодавно ми отримали, готові довести, що дані видання – це те, що вам потрібно!
Відмінна особливість представлених у виданнях моделей у тому, що вони виконанні в популярній техніці «квілінг», основи якої викладені у вступі, де містяться рекомендації з виготовлення різних видів спіралей, з яких складаються усі запропоновані вироби. Цю техніку легко освоїти, тому ви швидко перейдете безпосередньо до створення фігурок людей, тварин, сніговика і багатьох інших саморобок. Завдяки поетапним інструкціям і детальним кольоровим фотографіям процесу виконання кожного виробу буде не тільки цікавим, але й легким.
Ці книги – гарна новинка нашого відділу, вдалий вибір творчих людей та захоплення для всієї родини!
Любий читач, з нетерпінням чекаємо на тебе у бібліотеці!
Тож не сиди вдома, прийди до нас та стань першим!

2 коментарі:

  1. Дуже цікава інформація! Вітання від ЦДБ! Успіхів Вам і творчого натхнення!
    Заходьте до нас http://cdbter.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо за запрошення, ми обов'язково будемо до Вас заходити!

    ВідповістиВидалити