Людина сьогодення не уявляє собі день без філіжанки запашного кавового напою. Але чи багато ми знаємо про нього?
Про найцікавіше з історії та приготування цього чудового «трунку», ми говорили та демонстрували під час бібліотечних посиденьок в арт-кафе, у яке гостинно запросили наших колеги на філіжанку кави.
Пізнавальною була розповідь в минулому баристи, а нині – студентки Західноукраїнського національного університету Маріанни, яка поділилась секретами створення ідеальної кавової композиції, а також розповіла курйозні історії з професії. А ще давала корисні поради щодо приготування смачного еспресо, лате, американо.
А як щодо десерту?
У нашій книгозбірні є багато книжкових історій до кави, які так легко читаються і залишають саме той особливий післясмак.
Ми запрошуємо кавоманів до смачного читання!
Немає коментарів:
Дописати коментар