21 лютого 2017 р.

Ми отримали нові книги

У нас приємна подія, наш фонд поповнився ще на декілька книжок.
Запрошуємо усіх бажаючих завітати до нас у бібліотеку 
та познайомитися з новинками.
Книжки чекають на вас!
Підлужна, А. Код Володимира Дахна / Алла Підлужна. – Київ: АВІАЗ, 2016. – 144 с: іл.
У книзі йдеться про життєвий і творчий шлях класика українського анімаційного мистецтва, лауреата Національної премії України ім. Т. Г. Шевченка, члена Національної Спілки кінематографістів України, єдиного серед вітчизняних режисерів-аніматорів народного артиста України,
Володимира Авксентійовича Дахна (1932-2006 рр.).

Любарська, Л. Мистецтво для тебе: для мол. шк. віку / Лорина Любарська, Тетяна Харламова. – Київ: Наш час, 2016. – 104 с.
Книга допоможе дітям молодшого шкільного віку здійснити захоплюючу подорож до прекрасного світу образотворчого мистецтва. Написана доступною
та цікавою для малечі мовою, містить багато авторських казок, оповідок та віршів, творів світового, зокрема й українського, мистецтва, інформацію про види і жанри образотворчого мистецтва. Особливість книги полягає у тому, що вона допомагає розкрити творчий потенціал дитини, розвиває креативність, зорову
та образну пам’ять, художнє та логічне мислення. Цьому сприяє різноманітний ілюстративний матеріал; навчального характеру —репродукції відомих творів мистецтва, малюнки, начерки, схеми, творчі завдання, ігри, загадки тощо. Книга допоможе батькам організувати цікаві мистецькі заняття та забавки в колі сім’ї.

Третяк, А. Допитливій малечі про цікаві речі. Подорож по Україні. – К.: Журнал «Радуга», 2016. – 240 с.; іл.
У кожній області є місця, які вражають, захоп¬люють, причаровують і назавжди залишаються у пам'яті людей, які там побували. Сумщина не є винятком - ботанічні, географічні та архітектутрні дива, історичні місця, такі як Глухів, Путивль, Ромни, пов"язані із визначними подіями нашої історії та багато інших цікавих речей дізнаємося із цієї книжкової мандрівки. Ця книга створена для тих, хто хоче ближче по¬знайомитися з Україною, торкнутися багатств України та відвідати її цікаві місци¬ни. Можливо, саме це видання надихне вас на реальні подорожі.

Донцов, Д. І. Культурологія /Д. І. Донцов; упоряд.
Ю. П. Винничук; худож.-оформлювач О. А. Гугалова. – Харків: Бібколектор, 2016. – 604 с.
Дмитро Донцов (1883-1973) – видатний український мислитель і публіцист ХХ сторіччя. Через заборону його імені ми тривалий час не мали змоги запізнатися з його творами. А тим часом думки і погляди Д.Донцова мали велетенський вплив на сучасників, особливо на молодь,
і відіграли визначну роль за доби національно-визвольної боротьби за незалежність України. Багато його думок не втратили злободенності і залишаються актуальними й тепер.
До видання «Культорологія» увійшли твори Дмитра Донцова, які великою мірою визначили історію та розвиток політичних ідей в Україні.


Кириліна, І. Вінок з барвінку: Пісні для дітей /
І. Кириліна. – К.: Муз. Україна, 2016. – 128 с.
До збірки пісень відомого сучасного композитора Ірини Кириліної увійшли найвідоміші твори, що вже чверть століття виконуються дитячими колективами і солістами в Україні та за її межами.

2 коментарі:

  1. "Вiнок з барвiку " возвращает в детство. Спасибо.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Elcoda, полностью с Вами согласна. Замечательная книга, в неё собраны самые лучшие песенки. Она обязательно найдёт у нас своего читателя!

      Видалити