3 серпня 2013 р.

"Розшифрувати" за кольором

Як ви гадаєте, чому деяким вашим друзям подобається ходити в чорному? Може це у них такий похмурий настрій? Невже у тих, хто любить ляльково-рожевий одяг, в голові пусто, як у ляльки?
Давайте спробоємо "розшифрувати" себе й своїх друзів за улюбленим кольором вбрання.
    Чорний    
Це колір і традиції, і сучасності. У Китаї - він символізує щастя, в Індії - життя. У чорному почуваєшся елегантною та впевненішою в собі. Він додає авторитету і допомогає здобути перевагу над співрозмовником.
Його треба уникати!
Коли у вас поганий настрій краще змінити свій улюблений чорний на щось яскравіше.
 Блакитний 
Колір неба та всі його відтінки носять розсудливі і раціональні реалісти, які дуже терплячі з рідними та друзями. Це відкриті, творчі люди, вони прекрасні організатори.
Його треба уникати!
Під час публічних виступів. Цей колір привертає увагу до одягу, а не до того, що говорять.

    Жовтий   
Це колір людей, які люблять життя, вони товариські, енергійні. Це природженні оптимісти, у них добре розвинена інтуїція, гострий розум. Ці люди сміливі, впевнені в собі, вони не бояться труднощів.
Його треба уникати!
Жовтий збуджує, тому коли хочеться відпочити, краще надіти щось світліше, наприклад - солом'яного відтінку. Якщо маєш світлі шкіру, очі, брови, то треба бути дуже обережною у виборі відтінку жовтого, щоб потім не виглядати надто блідою чи лимонно-жовтою.
   Рожевий   
Люди, які полюбляють цей колір привабливі, лагідні та вразливі, не люблять конфліктів та сварок, віддані в дружбі чи коханні. Вони граційні, люблять фліртувати, а рожевий ще більше підкреслює їхню романтичність. Пастельний відтінок діє заспокійлево. Коли ж рожевого забагато в одязі - це свідчить про те, що у людини з'явилися проблеми.
Його треба уникати!
Не одягайте рожеве, йдучи не екзамен. У цьому кольорі Барбі вас відповідно і сприйматимуть.
      Білий       
Це колір чистоти, спокою і багатства. Його люблять незалежні люди, які полюбляють та оберігають свій спокій, вони вразливі, інколи наївні, але дуже віддані в дружбі та коханні. Білий колір надає сили та харизми, допоможе завоювати довіру співрозмовника.
Його треба уникати!
Якщо ви незадоволені своєю фігурою, то не варто надівати біле. Хіба що в поєднанні з якимись деталями: чорним паском, біжутерією чи високими підборами.
 Фіолетовий 
Шанувальники фіолетового вразливі, вперті, мають хорошу інтуїцію, завжди дослухаються до свого шостого чуття. Проте вони самотні, замкнені і таємничі, віддають перевагу справам духовним. Надіваючи щось фіолетове, радимо бути готовим, що оточення сприйматиме вас як загадкову особу.
Його треба уникати!
Якщо ви маленького росту та меланхолійні. Тоді радимо замінити фіолетовий на колір фуксії або багряний колір, де більше червоного.
   Зелений   
Цей колір обирають позитивні та приязні, об'єктивні та виважені люди. Вони слухають інших, завжди підтримують друзів та доводять почате до кінця. Але інколи замикаються в собі і стають надто обережними.
Його треба уникати!
Якщо у вас бліда сірувата шкіра.
Не знаю як вам, а нам сподобалась ця інформація.
Тепер, скориставшись нею, ви зможете
легко "рошифрувати" своїх нових знайомих.
Успіхів вам в цьому!

Немає коментарів:

Дописати коментар