12 грудня 2012 р.

Дружній візит

Цю розповідь ми хочемо почати словами головного героя творів Алана А. Мілна - Вінні-Пуха. Пам'ятаєте?
"Кто ходит в гости по утрам, тот поступает мудро! Известно всем, тарам-парам - на то оно и утро!" Цей кумедний ведмедик дуже полюбляє ходити в гості, і не важливо, раді йому чи ні.
А ми - завжди раді гостям.
От і сьогодні з дружнім візитом до нас, у бібліотеку, завітали наші колеги з Львівської обласної бібліотеки для дітей.
Оскільки кава - це чудовий привід для зустрічей, наше знайомство розпочалось в теплій і затишній атмосфері за філіжанкою гарячої запашної кави.
Смакуючи терпкувато-гіркуватий напій, наші гості насолоджувались переглядом мультимедійної презентації "Мистецтво з ароматом кави" та з цікавістю слухали розповідь про майстрів кавового мистецтва - американську художницю Карен Еланд та київського художника Радислава Дзюбу. В затишній залі, де панував вишуканий аромат свіжо-звареної кави, колеги зі Львова почували себе зручно та комфортно.
Як підсумок побаченого, гості спробували самі намалювати картини кавою - рудих котів - на удачу в  новому році.
Відпочивши з дороги та отримавши насолоду від прекрасного, наші колеги попрямували до "Бібліомістечка", щоб познайомитись з його маленькими читачами.
Дружній візит колег зі Львова

8 коментарів:

  1. Такі зустрічі зігрівають душу... Такі спільні кавування додають наснаги у роботі... Побільше би їх. Заздрю по-білому, що у вас відбулася така зустріч:-) Приємно бачити знайомі обличчя. Надійці щирі вітання!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тетяно, ти права, ця зустріч була дійсно теплою. Було дуже приємно спілкуватися з нашими колегами. Ми встигли все, і покавувати, і помалювати, і помилуватися виставкою вишитих картин. У нас було цікаво і весело.

      Видалити
  2. Справді, було затишно і цікаво, а малювання просто захоплююче! Молодці.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пані Надіє, ми раді, що Вам сподобалось в нашому Арт-кафе. Нам було дуже приємно поспілкуватися з Вами, дорогі наші колеги.

      Видалити
  3. Це так добре, коли відбуваються такі дружні зустрічі. Це така нагода обмінятися досвідом та завести тісну дружбу. Живе спілкування не замінить не один інтернет. Тепер в самий раз Вам збиратися до Львова з відповідним дружнім візитом!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Larisa, я повністю з Вами згідна. Надіюся, що ми також побуваємо в гостях у наших колег зі Львова. У них є чому вчитися.

      Видалити
  4. Дуже дякуємо за таку хорошу зустріч. Чекаємо у Львові

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пані Любо, нам дуже приємно, що Ви отримали задоволення від знайомства з нашою бібліотекою, колективом та його роботою. Ми старалися, щоб ця зустріч була теплою. Ми також сподіваємось на зустріч у Львові.

      Видалити